Känner du igen dig i beskrivningen av ditt hår att det är torrt, har kluvna hårtoppar eller är allmänt frissigt? Om så är fallet bör du överväga att reparera ditt skadade hår med hjälp av Eyracure. Det finns förvisso ett flertal olika metoder som du kan testa för att få bukt med dina problem, men få är lika effektiva som denna innovativa metod!

Ditt hår kan komma till skada på flera olika sätt

När man pratar om skadat hår syftar man vanligtvis på att håret har skadats och blivit:

  • torrt
  • frissigt
  • tovigt
  • skört
  • ohanterbart
  • matt.

Dessa olika skador uppstår av varierande anledningar. Till exempel kan håret bli torrt och trist på grund av att det förlorar de naturliga oljorna som är belägna i hårets yttre lager. Då blir håret matt och förlorar sin lyster. Håret kan bland annat skadas på detta vis av hårvårdsprodukter såsom schampon som innehåller vissa kemikalier. Dessa avlägsnar de naturliga oljorna från håret och hjässan.

Därför bör du istället försöka tvätta och schamponera ditt hår lite mer sällan. Dessutom kan du med fördel använda hårprodukter från Eyracure för att skydda och reparera ditt hår.

Eyracure reparerar skadat hår och återställer det till sin forna glans

Några andra vanliga problem som framför allt många kvinnor har med sina hår är att håret är tovigt eller frissigt. Tovor i håret uppstår på grund av friktion mellan hårstråna som får dessa att fastna i varandra. Denna typ av situation kan ofta förvärras om håret inte är återfuktat. För att motverka detta problem bör du börja ända vid hårbotten och försiktigt borsta ditt hår med en lite bredare kam. Du kan även använda olika typer av produkter för att underlätta arbetet med att reda ut tovorna.

Frissigt hårt orsakas istället av luftfuktighet och skadat hår. Även i detta fall finns det olika sorters produkter som du kan använda till din fördel. En av dessa har ett företag vid namn Eyracure tagit fram. De ha nämligen utvecklat en innovation som de kallar Biolap-20. Detta är en metod som används för att reparera skadat hår. Själva behandlingen fungerar faktiskt på alla hårtyper och tar inte mer än 10-15 minuter att genomföra.